fbpx

YOGALESSEN


WELKOM BIJ YOGA MODE STUDIO!

Yoga Mode Studio biedt een breed scala lessen aan voor iedereen. Voor degene die net aan hun yoga-reis zijn begonnen en in een lager tempo willen starten is level 1 een goede optie. Degene die fysieke uitdaging zoeken en meer geavanceerde poses willen leren, kunnen dit allemaal vinden in level 2-oefeningen. Je kunt kiezen uit o.a. hot yoga, Vinyasa, meditatieve, ontspannende diepe stretch Yin of MyoYin yoga. Alles van ontspanning tot power. Probeer het allemaal in bijvoorbeeld een Intro week.

Vinyasa yoga


Vinyasa Yoga is een flow yogastijl die is geïnspireerd op Ashtanga Yoga. Bij Vinyasa yoga ga je van yogapose naar yogapose, waarbij je ademhaling een belangrijke rol speelt. Bij ons kun je kiezen uit level 1 en 2.


Level 1  Lager tempo, ideaal voor beginners maar toegankelijk voor iedereen. Er wordt aandacht besteed aan het leren van de juiste techniek.
Level 2 Hoger tempo en geavanceerde poses. Je traint je uithoudingsvermogen en je gaat vol energie en uitgerust naar huis.

Yin en MyoYin yoga


Yin yoga is een meditatieve vorm van yoga die zich richt op het versoepelen en versterken van je bindweefsel en je gewrichten. We stretchen diepliggende spieren en maken het bekkengebied los, door een houding langer aan te nemen en niet te bewegen zoals bij actievere vormen van Yoga. Ieder lichaam werkt anders, daarom werken we met blokken, riemen en andere hulpmiddelen om jouw pose te optimaliseren. Bij Yin hoef je niet iets actiefs te doen. Juist door niets te doen gebeurt er wat. Door je helemaal aan de houding over te geven, de zwaartekracht haar werk te laten doen, zal je merken dat er ruimte ontstaat. Na afloop zul je je uitgerust voelen, zowel fysiek als mentaal.

MyoYin MyoFascial Release (MFR) zijn stretchingtechnieken met als doel spanning en eventuele pijn in het lichaam te verminderen, waardoor je je vrij(er) kunt bewegen. Deze technieken zijn bedoeld voor verschillende trigger points in het lichaam. Wanneer het bindweefsel wordt gemasseerd, worden er endorfines vrijgegeven in de bloedbaan, die pijn en spanning verlicht. Met behulp van toebehoren oefenen we druk uit op een bepaald gebied. Geleidelijk aan reik je dieper in het gespannen weefsel totdat je een bepaalde mate van ontspanning of release ervaart. Hiermee stimuleren we de bloedsomloop en de stofwisseling in dit gebied waardoor mobiliteit, functie en hydratatie verbeteren.

Chill-flow


Chill flow is de combinatie van langzame en lichte Vinyasa yoga met de diepe streches van Yin yoga. Je lichaam beweegt je hoofd tot ontspanning. Kies voor Chill flow wanneer je toe bent aan actieve rust.

Privé lessen


Heb je speciale behoeften of trauma's waaraan je wilt werken, vind je geen geschikte tijd in het rooster of werk je liever alleen met een leraar? Meld je dan aan voor privé yogalessen. De les wordt speciaal op jou behoeften afgestemd: geschikte tijd, stijl en alle aandacht is voor jou. Na een eerste les bepaal je zelf of privélessen is wat je zoekt en beoordelen we waar jouw behoeften liggen. Dit kan bijvoorbeeld mobiliteit, spanningen loslaten, sterker worden of mindfulness zijn. Privélessen kunnen ook bijdragen om je voor te bereiden op deelname aan groepslessen.

TARIEVEN

Intro week

Een Intro week of een losse les is een goede manier om de sfeer in de studio, onze manier van lesgeven en de moeilijkheidsgraad van de lessen te proeven. Als je nieuw bent met yoga of al een tijdje niet hebt beoefend, bieden deze mogelijkheden om je huidige conditie te beoordelen en te bepalen welke les(sen) het beste bij je past.

Losse les Een eenmalige losse les naar keuze.

Strippenkaart Een 6 lessen strippenkaart is 2 maanden geldig voor alle groepslessen.

INTRO WEEK €17,-

7 dagen onbeperkt yoga voor nieuwkomers

LOSSE LES €15,-

Eenmalige deelname

STRIPPENKAART €72,-

6 yogalessen

ABONNEMENTEN


Met een abonnement geniet je van veel voordelen. Kies uit meer dan 15 verschillende lessen per week (al vanaf € 6,25 per les). Plan gemakkelijk je lessen vooruit via de app, of besluit last minute deel te nemen. Bepaal zelf of je vandaag toe bent aan een relaxte Yin of zin hebt in een sportieve Vinyasa les. Ook verkrijg je ledenkorting op alle evenementen.

PRIVE LES

Als je geen geschikte tijd in het rooster kunt vinden, speciale behoeften of trauma's hebt waar je aan wilt werken of liever alleen met een leraar werkt, meld je dan aan voor privé yogalessen. De les wordt speciaal op jou behoeften afgestemd: geschikte tijd, stijl en alle aandacht is voor jou. Na een eerste les bepaal je zelf of privélessen is wat je zoekt en beoordelen we waar jouw behoeften liggen. Dit kan bijvoorbeeld mobiliteit, spanningen loslaten, sterker worden of mindfulness zijn. Privélessen kunnen ook bijdragen om je voor te bereiden op deelname aan groepslessen.
1 les € 45,-
4 lessen €160,-
10 lessen €350,-

BEGINNERS / FAQ

INFORMATIE VOOR DEGENEN DIE VOOR HET EERST NAAR DE STUDIO KOMEN

 
1Welke les past het best bij mij?
Alle lessen zijn geschikt voor beginners maar het verschilt in stijlen en in intensiteit. Bepaal zelf of je vandaag ontspannende of energieke yoga wilt. Als je een specifieke aandoening of trauma hebt zullen we je altijd raadplegen over een les die voor jou het meest geschikt is. Aarzel niet om contact met ons op te nemen.
2Wat neem ik mee naar de les?
Comfortabele kleding, een kleine handdoek en evt. water. Schoenen zijn overbodig, wij doen yoga op blote voeten.
3Hoe boek ik een les?
Ga naar “les boeken” in het menu en registreer, kies voor een losse les, intro week, strippenkaart of een voordelig abonnement.
4Waar kan ik de app downloaden?
Download de app door deze link op je mobiele telefoon te openen: Android of iOs
5Hoe werkt een abonnement?
Je kiest een abonnement voor 4, 8 of 12 lessen per maand. Er wordt eenmalig € 15,-inschrijvingskosten gerekend. Je kunt altijd switchen tussen deze abonnementen.

Met een abonnement geniet je van een aantal voordelen. Zo doe je al voor € 6,25 mee aan een les en krijg je ledenkorting op alle evenementen.

Je abonnement gaat in op moment van inschrijven en wordt de volgende maand vernieuwd op de zelfde dag.

Wil je graag je abonnement pauzeren omdat je bijvoorbeeld met vakantie gaat of langdurig ziek bent? Geef dit dan gerust aan. We kunnen je abonnement vanaf 2 weken tot 1 maand pauzeren met een maximum van 2 maanden per jaar. Bij een langere periode word het abonnement stopgezet en word bij het opnieuw aanmelden € 15,- inschrijvingskosten gerekend.

Wil je je abonnement stopzetten voor onbepaalde tijd? Laat het ons 10 dagen vòòr ingang van de nieuwe maand weten. Het is helaas niet mogelijk lesgeld terug te storten. Bij opnieuw aanmelden word er € 15,- inschrijvingskosten gerekend.

6Ik kan niet naar mijn geboekte les komen! Wat nu?
Je kan je reservering 3 uur van te voren simpel en kosteloos annuleren via je account. Kom je niet naar een geboekte ochtendles? Annuleer dan vòòr 21:00u ‘s avonds.

BEDRIJFSYOGA

Bedrijfsyoga verzorgd door Yoga Mode Studio

Het beoefenen van yoga heeft een bewezen positieve invloed op de productiviteit van werknemers: het vermindert stress, verbetert de focus en helpt bij fysieke klachten. Daarom biedt Yoga Mode Studio toegankelijke bedrijfsyoga-programma’s. Deze dragen bij aan het welzijn van uw mensen en daarmee de interne bedrijfsgesteldheid. Lessen kunnen op de zaak gevolgd worden of in de studio.

Werkkostenregeling

Bedrijfsyoga komt in aanmerking voor de werkkostenregeling (WKR). Een gedeelte van de kosten worden uitgewisseld met het brutoloon van medewerkers. Zo wordt het kosten neutraal. In 2022 kan je tot 1,7% van de fiscale loonsom besteden aan onbelaste vergoedingen en verstrekkingen zoals bedrijfsyoga.

De belangrijkste voordelen van yoga op de werkvloer


Betere concentratie & focus
Meer vitaliteit
Goed voor onderlinge sfeer
Meer Ruimte voor creativiteit
Hogere productiviteit
Effectiever werken
Minder fysieke klachten
Minder ziekteverzuim

Wat biedt Yoga Mode Studio voor uw bedrijf aan?

*Maatwerk mogelijk*

1Een eenmalige yoga les
(1 uur)
2Yoga en Sadhu bord (spijkerbord).
Het sadhu board stimuleert duizenden acupunctuurpunten. Deze dragen bij aan de vitaliteit van je organen, de energie flow en ontspanning van je lijf. (2 uur)
3Yoga binnen uw bedrijf
Een docent van Yoga Mode Studio komt wekelijks naar uw bedrijf om uw werknemers les te geven. De les bestaat uit makkelijk uit te voeren bewegingen, ademhalingstechnieken en meditatie. Deze lessen kunnen gevolgd worden in normale (werk)kleding.
4Een yoga abonnement voor uw medewerkers
Yoga Mode Studio is 6 dagen per week geopend en biedt meer dan 15 lessen per week, van rustige en mindfull lessen tot dynamische lessen. Voor ieder type persoon en lichaam is er een geschikte yogales. Medewerkers zitten niet vast aan een dag of tijd, dus kunnen hun agenda flexibel indelen. De lessen kunnen gevolgd worden in Yoga Mode Studio aan: Broekboomstraat 8A Lichtenvoorde.

5Hoeveel mensen?
Groepen van maximaal 10 werknemers in onze yogastudio
//]]>