Evenementen

Ijsbad, yoga en hand pan meditatie


IJsbad: Wetenschappelijk is er bewezen dat de mens in staat is het autonome zenuwstelsel en het immuunsysteem te beïnvloeden door aan de slag te gaan met ademhalingsoefeningen, mindset en koudetraining.

Yoga: Een van de meest diepgaande effecten van yoga is dat mensen zich comfortabel gaan voelen in hun eigen lichaam. We vormen het, maken het sterker, maar het belangrijkste is dat we er weer van gaan houden. Bij yoga draait alles om zelfliefde. We geven ons lichaam, geest en leven vorm.

Hand Pan - Sound Bath Meditatie: Dit bijzondere handgemaakte instrument neemt je mee op reis naar een beleving vol rust, ontspanning, ontroering, magische en verrassende klanken. Een sound bath meditatie is een ervaring met klanken om een meditatieve toestand te veroorzaken. Ons lichaam bestaat voor 70% uit water en water geleid. Door de trillingen die de klanken teweeg brengen gebeurt er van alles in je lijf.

Programma: ** Koffie / thee ** Presentatie ** Wandeling ** Vika Kace Yoga ** Hand Pan - Sound Bath Meditatie ** Wim Hof Ademhaling ** IJsbad ** Soep / koffie / thee

Paklijst : sportkleding, badkleding, handdoek, badjas, slippers, dekentje.

Prijs : 50 euro.

Aanmelden mag via app Marianne Sturris 06-12602696

maximaal 20 deelnemers

21 augustus

17:00-21:00u


Prijs: 50euro.

Registratie via Aanmelden mag via app Marianne Sturris 06-12602696

//]]>