Lessen


Yoga Mode Studio biedt een breed scala aan lessen voor iedereen. Degene die net aan hun yoga-reis zijn begonnen en in een lager tempo willen starten, kunnen lessen vinden bij level 1. Degene die fysieke uitdaging zoeken en meer geavanceerde poses willen leren, kunnen dit allemaal vinden in level 2-oefeningen. Je kunt kiezen uit o.a. hot yoga, gewone vinyasa, of meditatieve, ontspannende diepe stretch Yin yoga. Alles van ontspanning tot power, probeer het allemaal!

Rooster

Soorten yoga

Vinyasa yoga


Vinyasa Yoga is een flow yogastijl die is geïnspireerd op Ashtanga Yoga en Power Yoga. Bij Vinyasa yoga ga je van yogapose naar yogapose, waarbij je ademhaling een belangrijke rol speelt. Het verschil met Ashtanga yoga is dat er bij Vinyasa yoga geen vaste serie of volgorde van de yogahoudingen heeft. Bij ons kun je kiezen uit level 1 en 2.


Level 1  Laager tempo, ideaal voor beginners maar toegankelijk voor iedereen. Er wordt aandacht besteed aan het leren van de juiste techniek.
Level 2 Hoger tempo en geavanceerde poses. Je traint je uithoudingsvermogen en je gaat vol energie en uitgerust naar huis.

Yin yoga


Het is een meditatieve vorm van yoga die zich richt op het versoepelen en versterken van je bindweefsel en je gewrichten. We stretchen diepliggende spieren en maken het bekkengebied los, door een houding lang aan te houden en niet te bewegen zoals bij actievere vormen van Yoga. Ieder lichaam werkt anders, daarom werken we met blokken, riemen en andere hulpmiddelen om jou pose te optimaliseren. Bij Yin hoef je niet iets actiefs te doen. Juist door niets te doen gebeurt er wat. Door je helemaal aan de houding over te geven, de zwaartekracht haar werk te laten doen, zal je merken dat er ruimte ontstaat. Na afloop zul je je uitgerust voelen, zowel fysiek als mentaal.

Chill flow


Wanneer Vinyasa te veel is en Yin te weinig, ga dan voor Chill flow. Chill flow is nog steeds Vinyasa maar dan in rustige en langzame intensiteit. Op deze manier krijgt je lichaam nog steeds de beweging dat het nodig heeft en creëer je een ontspannen geest.

Privé lessen


Als je geen geschikte tijd in het rooster kunt vinden, speciale behoeften of trauma's hebt of liever alleen met een leraar werkt, meld je dan aan voor privé yoga lessen. De les wordt speciaal op jou behoeften afgestemd: geschikte tijd, stijl en alle aandacht is voor jou. Privélessen kunnen ook bijdragen om je voor te bereiden op deelname aan groepssessies.

Kinderyoga


Net als andere yoga worden er fysieke yogaoefeningen gedaan voor het lichaam en ademhalingsoefeningen om tot rust te komen. Bij kinderyoga is het verschil dat alles in een leuke spelvorm word gegeven vol creatieve activiteiten en verhalen. Op deze manier leren de kinderen spelenderwijs aan zelfvertrouwen en (lichaams)bewustzijn.

EFFECTEN VAN KINDERYOGA

Kinderen leren verschillende dingen, zoals o.a:


1Beter naar pijntjes of ongemakken in hun lichaam luisteren.
2 Herkennen van hun emoties.
3 Respectvol met elkaar omgaan.
4 Vergroten van hun zelfvertrouwen en concentratie.
5 Beter verwerken van vele, dagelijkse prikkels.
6 Vergroten van fantasie en creativiteit.

Deze les is bedoelt voor kinderen van 5 t/m 9 jaar. Elke dinsdag om 17:00u heet Denise Gerritsen je welkom 0618673165

Prijzen

Beginners

Informatie voor beginners en voor de gene die voor het eerst naar de studio komen.

Lessen

Welke les past het best bij mij? - Alle lessen zijn geschikt voor beginners maar het verschilt in stijlen en in intensiteit. Bepaal of je vandaag ontspannende yoga wilt of een Power workout. Als je een specifieke aandoening of trauma hebt zullen we je altijd raadplegen over een les die voor jou het meest geschikt is. Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Hoe laat moet ik naar de les komen? - Alle lessen beginnen op tijd, dus we raden aan om minstens 10 minuten van te voren aanwezig te zijn.

Wat heb ik bij me voor een yoga les?

- Sportkleding (schoenen zijn overbodig, wij doen yoga op blote voeten)

- Water

- Kleine handdoek

Eerste keer deelnemen?

Je gaat naar Bookings. Hier vind je de agenda en klik je op de les aan welke je wenst deel te nemen. Vervolgens ontvang je via e-mail een boekingsbevestiging. Ook ontvang je een persoonlijke e-mail met alle belangrijke informatie. Heb je vervolgens nog vragen of wil je iets kwijt neem dan gerust contact met ons op. Dit kun je doen via whatsapp: 0682409750 of e-mail: info@yogamodestudio.com


Privé lessen

Als je geen geschikte tijd in het rooster kunt vinden, speciale behoeften of trauma's hebt of liever alleen met een leraar werkt, meld je dan aan voor privé yoga lessen. De les wordt speciaal op jou behoeften afgestemd: geschikte tijd, stijl en alle aandacht is voor jou. Privélessen kunnen ook bijdragen om je voor te bereiden op deelname aan groepssessies.
//]]>