fbpx

Lessen


Yoga Mode Studio biedt een breed scala lessen aan voor iedereen. Voor degene die net aan hun yoga-reis zijn begonnen en in een lager tempo willen starten is level 1 een goede optie. Degene die fysieke uitdaging zoeken en meer geavanceerde poses willen leren, kunnen dit allemaal vinden in level 2-oefeningen. Je kunt kiezen uit o.a. hot yoga, Vinyasa, meditatieve, ontspannende diepe stretch Yin of MyoYin yoga. Alles van ontspanning tot power. Probeer het allemaal in bijvoorbeeld een Intro week.

Rooster

Soorten yoga

Vinyasa yoga


Vinyasa Yoga is een flow yogastijl die is geïnspireerd op Ashtanga Yoga. Bij Vinyasa yoga ga je van yogapose naar yogapose, waarbij je ademhaling een belangrijke rol speelt. Bij ons kun je kiezen uit level 1 en 2.


Level 1  Lager tempo, ideaal voor beginners maar toegankelijk voor iedereen. Er wordt aandacht besteed aan het leren van de juiste techniek.
Level 2 Hoger tempo en geavanceerde poses. Je traint je uithoudingsvermogen en je gaat vol energie en uitgerust naar huis.

Yin en MyoYin yoga


Yin yoga is een meditatieve vorm van yoga die zich richt op het versoepelen en versterken van je bindweefsel en je gewrichten. We stretchen diepliggende spieren en maken het bekkengebied los, door een houding lang aan te houden en niet te bewegen zoals bij actievere vormen van Yoga. Ieder lichaam werkt anders, daarom werken we met blokken, riemen en andere hulpmiddelen om jouw pose te optimaliseren. Bij Yin hoef je niet iets actiefs te doen. Juist door niets te doen gebeurt er wat. Door je helemaal aan de houding over te geven, de zwaartekracht haar werk te laten doen, zal je merken dat er ruimte ontstaat. Na afloop zul je je uitgerust voelen, zowel fysiek als mentaal.

MyoYin is een combinatie van MayoFascial Release en Yin yoga. In deze les worden trigger points in het lichaam op een therapeutische wijze aangesproken met behulp van toebehoren. MyoYin heeft als doel eventuele spanningen en/of pijn in het lichaam te verlichten waardoor je je vrijer kan bewegen. 

Chill-flow


Chill flow is de combinatie van langzame, lichte Vinyasa. Maar met de diepe streches van Yin yoga. Je lichaam beweegt je hoofd tot rust

Privé lessen


Als je geen geschikte tijd in het rooster kunt vinden, speciale behoeften of trauma's hebt of liever alleen met een leraar werkt, meld je dan aan voor privé yogalessen. De les wordt speciaal op jou behoeften afgestemd: geschikte tijd, stijl en alle aandacht is voor jou. Privélessen kunnen ook bijdragen om je voor te bereiden op deelname aan groepssessies.

Prijzen

Beginners

Informatie voor beginners en voor de gene die voor het eerst naar de studio komen.

Lessen

Welke les past het best bij mij? - Alle lessen zijn geschikt voor beginners maar het verschilt in stijlen en in intensiteit. Bepaal zelf of je vandaag ontspannende of energieke yoga wilt. Als je een specifieke aandoening of trauma hebt zullen we je altijd raadplegen over een les die voor jou het meest geschikt is. Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Hoe laat moet ik naar de les komen? - Alle lessen beginnen op tijd, we raden het aan om 10 minuten van te voren aanwezig te zijn.

Wat heb ik bij me voor een yogales?

Comfortabele kleding (schoenen zijn overbodig, wij doen yoga op blote voeten), water en een kleine handdoek.

Eerste keer deelnemen?

Intro week Met een intro week heb je 7 dagen onbeperkt toegang tot alle yogalessen. Deze week kom je erachter welke yoga het beste bij je past. Prijs: 15eur.

Losse les Een eenmalige losse les. Prijs: 13eur.

Vervolg stap Je gaat naar Bookings. Hier vind je het lesrooster en klik je op de les aan welke je wenst deel te nemen. Vervolgens ontvang je via e-mail een boekingsbevestiging. Ook ontvang je een persoonlijke e-mail met alle belangrijke informatie. Heb je vervolgens nog vragen of wil je iets kwijt neem dan gerust contact met ons op. Dit kan je doen via whatsapp: 0682409750 of e-mail: info@yogamodestudio.com


Ik wil graag lid worden

Om lid te worden bij Yoga Mode Studio vragen we je de algemene voorwaarden te lezen en het inschrijfformulier ingevuld mee te nemen naar je eerste les. De algemene voorwaarden & inschrijfformulier liggen ook in de studio.

Bedrijfsyoga

Bedrijfsyoga verzorgd door Yoga Mode Studio

Het beoefenen van yoga heeft een bewezen positieve invloed op de productiviteit van werknemers: het vermindert stress, verbetert de focus en helpt bij fysieke klachten. Daarom biedt Yoga Mode Studio toegankelijke bedrijfsyoga-programma’s. Deze dragen bij aan het welzijn van uw mensen en daarmee de interne bedrijfsgesteldheid. Lessen kunnen op de zaak gevolgd worden of in de studio.

Werkkostenregeling

Bedrijfsyoga komt in aanmerking voor de werkkostenregeling (WKR). Een gedeelte van de kosten worden uitgewisseld met het brutoloon van medewerkers. Zo wordt het kosten neutraal. In 2022 kan je tot 1,7% van de fiscale loonsom besteden aan onbelaste vergoedingen en verstrekkingen zoals bedrijfsyoga.

De belangrijkste voordelen van yoga op de werkvloer


Betere concentratie & focus
Meer vitaliteit
Goed voor onderlinge sfeer
Meer Ruimte voor creativiteit
Hogere productiviteit
Effectiever werken
Minder fysieke klachten
Minder ziekteverzuim

Wat biedt Yoga Mode Studio voor uw bedrijf aan?

*Maatwerk mogelijk*

Een eenmalige yoga les (1 uur).

Een 1 daagse training waarin uw medewerkers de basisbeginselen van yoga leren met eenvoudig uit te oefenen technieken en oefeningen. De training kan plaatsvinden bij u op locatie of in Yoga Mode Studio (4 uur).

Yoga en Sadhu bord (spijkerbord). Het sadhu board stimuleert duizenden acupunctuurpunten. Deze dragen bij aan de vitaliteit van je organen, de energie flow en ontspanning van je lijf. (2 uur)

Yoga binnen uw bedrijf. Een docent van Yoga Mode Studio komt wekelijks naar uw bedrijf om uw werknemers les te geven. De les bestaat uit makkelijk uit te voeren bewegingen, ademhalingstechnieken en meditatie. Deze lessen kunnen gevolgd worden in normale (werk)kleding.

Een yoga abonnement voor uw medewerkers. Yoga Mode Studio is 6 dagen per week geopend en biedt meer dan 15 lessen per week, van rustige en mindfull lessen tot dynamische lessen. Voor ieder type persoon en lichaam is er een geschikte yogales. Medewerkers zitten niet vast aan een dag of tijd, dus kunnen hun agenda flexibel indelen. De lessen kunnen gevolgd worden in Yoga Mode Studio aan: Broekboomstraat 8A Lichtenvoorde.

*Groepen van maximaal 10 werknemers in onze yogastudio.

//]]>